• Vragen? Bel ons! +32 477 33 40 29
  • Ma - Zon: 06:00 - 22:00
  • Happy Hour Ma - Vrij van 17:00 - 19:00 en Zat - Zon van 09:00 - 11:00

Het hele verhaal van CGS Car Cleaning vindt zijn oorsprong bij water. Het begint met een watertraan. Door het overlijden van mevrouw Lisette Schoutteet-Ryckeman, kwam het domein vrij waar hun huis stond. Vanuit de plaats waar Radio Melinda haar muzikale watergolven zond met mémé en pépé Melinda. Middelkerke dat aan het Noord zeese water grenst. België dat het imago heeft van regenland, met afwisselend miezerige maar ook forse waterdruppels. Waar nu de carwash CGS Car Cleaning komt, het waterbad voor kleine en grote voertuigen.

De ‘roots’ van de familie Schoutteet speelt zich reeds generaties binnen de autosector. Gentiel Schoutteet begon ooit Garage Schoutteet te Leffinge. Rond 1998 ging Gentiel met pensioen. Zoon Hendrik Schoutteet begon na zijn opleiding en jaren ervaring in de zaak, zijn eigen firma ‘Schoutteet en zoon’, te Oostende. Vandaag zijn Hendrik en Rosanne Schoutteet en zoon Chris Schoutteet nog steeds bedrijfsleiders van deze bloeiende zaak.

De naam CGS Car Cleaning bevat tegelijkertijd een eerbetoon aan grootvader Schoutteet en is de volledige naam van de bedrijfsleider Chris Gentiel Schoutteet.

Zolang er voertuigen op de baan zijn, zal de nood aan wastunnels blijven bestaan. België heeft een heel wisselend klimaat waarbij alles op wielen, die mensen van punt a naar punt b brengen, met regelmaat vuil wordt en moet worden gereinigd. Chris Schoutteet wou iets op dit stukje Middelkerke inplanten, tot eer van zijn grootouders, iets unieks. Het thema ‘water’ en de jarenlange ervaring in de autosector, leidde naar het idee om een carwash te beginnen, weliswaar op hoger niveau. Hoger niveau betekende niet enkel een autowasserij voor motors en personenwagens, maar ook bestelwagens. Na een rustgevende vakantie maakt men steevast de mobilhome of camper netjes, binnenin en ook de buitenzijde. CGS Car Cleaning beschikt over alle faciliteiten om uw vakantievoertuig een poetsbeurt te geven vooraleer hij op stal gaat.

© 2024 CGS Car Cleaning - Ontwikkeld door Web Wolves